به گزارش روابط عمومی گروه معین کوثر، با همت مدیران و متخصصین گروه معین کوثر در راستای اجرای مولفه های اقتصاد رهنما در حوزه هوشمند سازی و جهت رسیدن به یک نظم و انسجام کلی و ساختار یافته در انجام فعالیت های شرکت، همکاران گروه معین کوثر پس از ماه ها تلاش و برنامه ریزی موفق شدند کلیه فرآیندهای کلیدی شرکت در حوزه های تخصصی مختلف را در قالب تکنیک های مبتنی بر BPMS پیاده سازی کنند. در حال حاضر تعداد 11 داشبورد و ماژول های مربوطه به شرح ذیل طراحی و پیاده سازی شده است:
- داشبورد بودجه
- داشبورد املاک و مستغلات
- داشبورد حقوقی
- داشبورد کنترل پروژه
- داشبورد CRM (مدیریت ارتباط با مشتریان)
- داشبورد رضایت کارکنان
- داشبورد مدیریت منابع انسانی
- داشبورد پروژه های تعالی
- داشبورد مدیریت ریسک
- داشبورد شاخص های فرآیندی
- داشبورد رصد بازار
مهمترین نیاز یک مدیر اتخاذ تصمیم دقیق و هوشمند است
مهندس حسین زاهدی (مدیر عامل و نایب رئیس هیات مدیره گروه معین کوثر) ضمن تشکر از تلاش مستمر دست اندرکاران، در این خصوص اظهار کرد: شاید بتوان مهترین مزیت هوشمند سازی را بهبود کارایی سیستم ها و بهینه سازی فرآیندها دانست. وی بیان کرد مهمترین نیاز یک مدیر اتخاذ تصمیم دقیق و هوشمند است و هوشمند سازی کمکی شایان توجه به تصمیم گیری های دقیق جهت بالا بردن سود دهی در بازار رقابتی می کند.
زاهدی همچنین اظهار کرد: با توجه به تجارب ارزشمند کسب شده در این حوزه، آمادگی داریم خدمات فنی و پشتیبانی جهت طراحی داشبوردهای مدیریتی را به سایر شرکتهای تابعه سازمان عرضه کنیم.
میتوانیم کلیه املاک و اراضی سازمان اقتصادی کوثر را در سامانه املاک طبقه بندی کنیم
مهندس مهدی قمریان (عضو هیات مدیره و معاون املاک و مستغلات گروه معین کوثر) در این باره بیان کرد: با توجه به پیاده سازی داشبوردهای املاک و مستغلات، رصد بازار و مدیریت ریسک؛ تجزیه و تحلیل داده های استخراج شده از داشبوردهای فوق در طیف گسترده و با نگاه کلان اقتصادی به ما کمک می کند تا بتوانیم بصورت لحظه ای بازار را رصد کنیم و بینشی دقیق از اتفاقات حوزه کسب و کار داشته باشیم.
قمریان گفت: استفاده از این داشبوردها امکان پیش بینی بازار، تشخیص زودهنگام ریسک و خطرات و تحلیل محیط کسب و کار را به ما می دهد که در فرآیند مولد سازی املاک بسیار حائز اهمیت و موثر خواهد بود. وی همچنین بیان کرد: داشبورد املاک و مستغلات این امکان را مهیا میکند که کلیه املاک و اراضی متعلق به سازمان اقتصادی کوثر و شرکتهای تابعه را در قالب یک سامانه مبتنی بر BPMS طبقه بندی و رصد کرد.
تسلط بر فناوری های جدید اجتناب ناپذیر است
دکتر حامد اخوان حجازی (عضو هیات مدیره و معاون فنی، نظارت و برنامه ریزی گروه معین کوثر) نیزدر این خصوص اظهار کرد: امروزه کمتر شرکتی در این عرصه می تواند بصورت سنتی دوام بیاورد لذا تسلط بر فناوری های جدید اجتناب ناپذیر است. ازینرو با همکاری و همدلی سازمانی و تلاش همکاران در حوزه نظارت و برنامه ریزی توانستیم گامی ارزشمند به سوی هوشمند سازی برداریم و سامانه ای طراحی کنیم که علاوه بر افزایش کارایی شرکت و تعیین گرایش های تجاری و سرمایه گذاری، در همه حوزه های کاری منجر به تسهیل در تصمیم گیری، تحلیل محیط، استانداردسازی و بالابردن سطح رضایتمندی ذینفعان می شود.